O nama

Priča o vinima i prodaja vina. Poštujući koliko je važna kultura vina, Enotria se trudi da vinarske kuće zastupa tako da ljubitelji vina mogu da vide sve okolnosti u kojima nastaju vina koja predstavljamo, kao i da svako vino predstavimo u svim njegovim pojedinačnim aspektima. Takođe, nastojimo da srpskom tržištu predstavimo nova vina, nova srpska vina, nove regione i nova vinarska dostignuća. Sada je omogućena i online prodaja vina, prodavnica vina, brzo, jednostavno i pouzdano. Ovo je priča o vinima i prodaja vina.

Naša partnerstva

Takođe smo posvećeni i saradnji sa većinom najuticajnih srpskih vinarija i vinara koji, svako na svoj način, u potpunosti svedoče o osobenostima sopstvenog podneblja i proizvode potpuno autentična vina. U skladu sa tim, 2005. smo započeli saradnju sa vinarijom Masciarelli iz regiona Abruzzo, sa kultnom vinarijom Gaja, po mnogima najboljom u Italiji, sledi 2012. i legendarna vinarija TenutaSan Guido, poznatija po vinu Sassicaia, 2013. krećemo sa Prosekom iz vinarije Le Contesse, 2019. sa vinarijom Barone Ricasoli – najreprezentativnijom u regionu Chianti Classico, a 2020. početak saradnje sa vinarijom Siro Pacenti – nosiocem laskave titule za najbolje vino 2019. kao i sa ikonom španskog vinarstva, vinarijom Marques de Riscal.

15 godina sa vama

U službi kvaliteta

Svako vino je jedinstveno i o svakom vinu postoji neponovljiva priča u kojoj učestvuju podneblje, zemljište, loza i čovek. Zato smo i napravili ove stranice, na kojima možete pronaći zanimljive priče o vinima i ljudima koji ih stvaraju.

Mi smo ENOTRIA, distributerska kuća koja se bavi uvozom, prodajom i promovisanjem vina iz evropskih i srpskih vinskih regiona.

Sa ponosom vam predstavljamo:

Naši brendovi

Siro Pacenti

Marques de Riscal

Castiglion del Bosco

Petrolo

Posetite našu online prodavnicu i obogatite svoju kolekciju nekom od vrhunskih etiketa koje imamo na raspolaganju.

Srpska kuća vina

Novi Beograd

Više od 200 domaćih i 150 stranih etiketa premijum vina, rakije, spiriti, maslinovo ulje, čokolade, poklon korpe…

 

Predstojeći događaji

Ne propustite ništa

Novosti